Spreker

Spreker

Koen vertelt zijn verhaal open en eerlijk. 

Deze op maat gemaakte lezingen verzorgt hij op evenementen, voor scholen, bedrijven en verenigingen, voor volle zalen, maar ook voor kleinere groepjes luisteraars. 

Als je de kans krijgt om een lezing van Koen bij te wonen, doe het dan! Voor iemand die (bijna) niets meer ziet, ziet hij de dingen namelijk heel scherp. Niet omdat hij het allemaal heel zeker weet, maar juist omdát hij weet dat het allemaal niet zeker is. Die juist daarom als geen ander het verschil tussen accepteren en aanvaarden kan uitleggen.

Geert van den Munckhof, schrijver

Closeup van Koen tijdens één van zijn lezingen

Wat kun je verwachten bij een lezing?  

De rode draad van Koens verhaal is de impact van het Syndroom van Usher op zijn leven. Andere thema’s die aan bod komen zijn:

  • hoe hij van zorgverlener zorgontvanger werd;
  • het vaderschap als slechtziende en slechthorende ouder;
  • de zware depressie waardoor hij gedwongen werd opgenomen in een GGZ-instelling;
  • het bewuster keuzes maken op werk- en privégebied;
  • de verschillende zware tegenslagen waar hij mee te maken kreeg.

 

Koen is een voorbeeld voor velen. Zijn persoonlijke verhaal raakt. Koen laat, ondanks of misschien juist wel dankzij Usher, zien wat wél kan.

Sanne Noorman, programmaregisseur BiblioNu

Dit alles wordt ondersteund door professioneel beeld- en geluidmateriaal en gebracht met een gezonde dosis humor en zelfspot.  

Een lezing duurt 45 tot 75 minuten en wordt op maat gemaakt. Het is dus mogelijk om bepaalde thema’s uitgebreider aan bod te laten komen. Daarbij is er altijd ruimte voor vragen. Hierbij geldt: geen enkele vraag is ongepast of te gek!  

Spreker foto 3.jpg

Wil jij Koen als spreker boeken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.